Τρόποι Αποστολής

Κόστος Αποστολής | AfrOnline.gr :

Η αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα γίνεται εντελώς δωρεάν και αναλυτικότερα:

1. Εντός Νομού Θεσσαλονίκης

  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή & Τοποθέτηση στο χώρο σας με ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα της εταιρείας μας, από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

2. Εκτός Νομού Θεσσαλονίκης

  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή έως την είσοδο (πεζοδρόμιο) της διεύθυνσης παράδοσης που μας δηλώσατε.

*Αυτό ισχύει μόνο για τις πόλεις όλων των νομών και νησιών της Ελλάδας). Αν η διεύθυνσή σας είναι εκτός πόλης (δηλαδή χωριό, κωμόπολη) τότε θα πρέπει να μεταβείτε στο πρακτορείο μεταφορών να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από την αμέσως κοντινότερη πόλη. Ωστόσο, σε περίπτωση που θέλετε οπωσδήποτε να παραδοθούν στη διεύθυνσή σας, τότε θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία με το πρακτορείο για τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς (κατόπιν συνεννόησης με το πρακτορείο μεταφορών).

**Όλα τα προϊόντα παραδίδονται και ταξιδεύουν αμπαλαρισμένα για την μέγιστη ασφάλεια τους.

Τρόποι Αποστολής | AfrOnline.gr :

Για όλη την Ελλάδα ισχύει η ίδια πολιτική όσο αφορά το χρόνο παράδοσης. Αμέσως μετά την παραγγελία σας, η παράδοση γίνεται από 12 έως 15 εργάσιμες ημέρες, αναλόγως διαστάσεων και μοντέλου στρώματος.

Η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλλεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1.Με ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα της εταιρείας μας (για παραδόσεις εντός Νομού Θεσσαλονίκης).

Για παραδόσεις εντός της Νομού Θεσσαλονίκης, η παράδοση γίνεται με τα ιδιόκτητα οχήματα της εταιρείας μας και μάλιστα έως τον όροφο και το εσωτερικό της κατοικίας σας. Παρέχεται επίσης Δωρεάν Υπηρεσία Απόσυρσης του παλιού σας στρώματος.

2.Μεταφορική Εταιρεία (για παραδόσεις εκτός Νομού Θεσσαλονίκης).

Παραγγελίες για εκτός Θεσσαλονίκης, αποστέλλονται με συνεργαζόμενες Μεταφορικές Εταιρείες.

α) Μεταφορική & Παράδοση στο πεζοδρόμιο  της Διεύθυνσής σας (Παράδοση 12-15 εργάσιμες ημέρες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλλεί)

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλλεί με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία. Η επιλογή αυτή συμπεριλαμβάνει την μεταφορά της παραγγελίας σας έως την είσοδο (πεζοδρόμιο) της διεύθυνσης παράδοσης που μας δηλώσατε.(Αυτό ισχύει μόνο για τις πόλεις όλων των νομών και νησιών της Ελλάδας). Εάν η διεύθυνσή σας είναι εκτός πόλης (δηλαδή χωριό, κωμόπολη) τότε θα πρέπει να μεταβείτε στο πρακτορείο μεταφορών να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από την αμέσως κοντινότερη πόλη. Ωστόσο, σε περίπτωση που θέλετε οπωσδήποτε να παραδοθούν στη διεύθυνσή σας, τότε θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία με το πρακτορείο για τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς (κατόπιν συνεννόησης με το πρακτορείο μεταφορών). Ο χρόνος παράδοσης από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι 12-15 εργάσιμες ημέρες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλλεί.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρεία μας την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά, οπότε αν διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή ζημιά θα πρέπει να μας το αναφέρετε εντός 24 ωρών.

3.Παραλαβή από την έδρα της εταιρείας μας.

Εάν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε θα πρέπει εσείς οι ίδιοι να μεταβείτε στην έδρα μας (Κολοκοτρώνη 7, Σταυρούπολη – Θεσσαλονίκη), ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας.  Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα πρέπει να σας ενημερώσουμε για την ημέρα που θα είναι έτοιμη η παραγγελία σας ώστε να την παραλάβετε.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνετε εσείς την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων και η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά.

Σημείωση: Ελάχιστη παραγγελία για Αφρώδη Πλαστικά (Αφρολέξ) ορίζεται ως πέντε ευρώ (5€). Εξαίρεση αποτελούν οι περιοχές εκτός ορίων του νομού Θεσσαλονίκης, για τις οποίες η ελάχιστη παραγγελία διαφοροποιείται στα δέκα ευρώ (10€). Η εταιρεία «Αφοί Προκοπίδη Ο.Ε – AfrOnline»  κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία υποχρέωση περαιτέρω διευκρινίσεων ή ανακοινώσεων και διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης εκτέλεσης παραγγελιών, οι οποίες δεν καλύπτουν το ελάχιστο ποσό για την κάθε περίπτωση.

Φροντίζουμε να ενημερώνουμε τον πελάτη για οποιαδήποτε καθυστέρηση μπορεί να προκύψει, είτε λόγω μη έγκαιρης παράδοσης του προϊόντος από την εταιρεία μας είτε λόγω καθυστέρησης της μεταφορικής εταιρείας.