Συχνές Ερωτήσεις

Η Παραγγελία μου

Η αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα γίνεται εντελώς δωρεάν και αναλυτικότερα:

1. Εντός Νομού Θεσσαλονίκης

  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα της εταιρείας μας (Μ.Αλεξάνδρου 4, Σταυρούπολη – Θεσσαλονίκη, ΤΚ: 564 30).
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή & Τοποθέτηση στο χώρο σας με ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα της εταιρείας μας, από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

2. Εκτός Νομού Θεσσαλονίκης

  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή έως την είσοδο (πεζοδρόμιο) της διεύθυνσης παράδοσης που μας δηλώσατε.

*Αυτό ισχύει μόνο για τις πρωτεύουσες όλων των νομών και νησιών της Ελλάδας). Αν η διεύθυνσή σας είναι εκτός πρωτεύουσας (δηλαδή χωριό, κωμόπολη) τότε θα πρέπει να μεταβείτε στο πρακτορείο μεταφορών να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας. Ωστόσο, σε περίπτωση που θέλετε να παραδοθούν στη διεύθυνσή σας, τότε θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία με το πρακτορείο για τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς (κατόπιν συνεννόησης με το πρακτορείο μεταφορών).

**Όλα τα προϊόντα παραδίδονται και ταξιδεύουν αμπαλαρισμένα για την ασφάλεια τους.

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, η εταιρεία μας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

1. Αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα σας στον οδηγό της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας, δίχως καμία οικονομική επιβάρυνση. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογαριασμού: 5265-079561-691
IBAN: GR26 0172 2650 0052 6507 9561 691
Δικαιούχος: Αφοί Προκοπίδη Ο.Ε.

H παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής και θα εκτελεστεί όταν επιβεβαιώσουμε ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Για διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης στο οποίο θα πρέπει να έχετε δηλώσει το ονοματεπώνυμό σας, στο info@afronline.gr. Aν δεν μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό, παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικώς με την εταιρεία μας στο 2315-513.888 τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Σε περίπτωση μη κατάθεσης εντός 2 ημερών η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

3. Μέσω PayPal, έναν από τους ασφαλέστερους τρόπους πληρωμής παγκοσμίως. Το PayPal είναι ο πλέον δημοφιλής αλλά και αξιόπιστος τρόπος για διαδικτυακές αγορές με εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Μπορείτε άνετα και με ασφάλεια να κάνετε πληρωμές από τον υπολογιστή ή την φορητή συσκευή σας με λίγα μόνο click.

4. Χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα AfrOnline.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια του λογαριασμού σας. Μόλις ολοκληρώσετε την αποστολή της παραγγελίας σας στο AfrOnline.gr θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς για την εισαγωγή των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας. Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας σε secure server της Τράπεζας Πειραιώς με κρυπτογράφηση 128 bit – τη μεγαλύτερη που διατίθεται σήμερα. Το AfrOnline.gr ΔΕΝ διατηρεί και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

5. Με Viva Payments & έως και 12 Άτοκες Δόσεις για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, εφόσον η πιστωτική σας κάρτα έχει τη δυνατότητα των άτοκων δόσεων αλλά και το πλήθος των δόσεων που θα επιλέξετε.

Οι Ατόκες Δόσεις παρέχοναι μέσω της υπηρεσίας Viva Payments, Ίδρυμα Πληρωμών Αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος για λειτουργία εντός EOX-31. H Viva Payments υποστηρίζει Άτοκες Δόσεις για σχεδόν όλες τις πιστωτικές κάρτες που εκδίδονται από ελληνικές τράπεζες. Στη περίπτωση που μία πιστωτική κάρτα υποστηρίζει άτοκες δόσεις, η επιλογή θα εμφανιστεί αυτόματα στη φόρμα πληρωμής.

Για την διεκπεραίωση των συναλλαγών σας με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να ακολουθείτε τις οδηγίες και να συμπληρώνετε την ασφαλή φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία (Ονοματεπώνυμο Κατόχου, Αριθμό Κάρτας, Ημερομηνία Λήξης, CVV, e-mail, Τηλέφωνο, Διεύθυνση).

6. Μετρητά για αγορές με τον παραδοσιακό τρόπο, μέσω του φυσικού καταστήματος του AfrOnline, μπορείτε να δώσετε το αντίτιμο απευθείας στον πωλητή που θα σας εξυπηρετήσει. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα ειδοποιηθείτε μέσω τηλεφώνου για το χρόνο παραλαβής της.

7. Στα ΕΛΤΑ με Τηλεφωνική Ταχυδρομική Επιταγή Money Express. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας , σε ειδικές περιπτώσεις (όπως εξαιρετικά απομακρυσμένες περιοχές με απουσία τραπεζικού καταστήματος) και κατόπιν συνεννόησης, αποδεχόμαστε την πληρωμή μέσω Τηλεφωνικής Ταχυδρομικής Επιταγής Money Express σε ένα από τα 750 Ταχυδρομικά Καταστήματα ΕΛΤΑ με τα ακόλουθα στοιχεία:

Στοιχεία Παραλήπτη: Αφοί Προκοπίδη Ο.Ε
Κατάστημα Πληρωμής: Κεντρικό Ταχυδρομείο Σταυρούπολης Θεσ/νίκης (Διεύθυνση: Λαγκαδά 199, T.K.: 564 04)
*Όλες οι τιμές των προϊόντων μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με τους εξής τρόπους:

1. Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου
Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο +30 2315 513-888, Δευτέρα-Παρασκευή (09:00-21:00) & Σάββατο (09:00 – 20:00).

2. Μέσω e-mail
Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με e-mail όλο το 24ωρο στο info@afronline.gr με απαραίτητα συμπληρωμένα: 1)Προϊόν, 2)Διαστάσεις, 3)Ονοματεπώνυμο, 4)Διεύθυνση, 5)Τηλέφωνο και ένας εξειδικευμένος πωλητής θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για λεπτομέρειες, διευκρινήσεις και χρόνο παράδοσης.

3. Στο κατάστημα
Μπορείτε να μας επισκεφτείτε, να δείτε από κοντά σχεδόν όλα τα προϊόντα μας και να κάνετε την παραγγελία σας άμεσα στο κατάστημά μας επί της Μ. Αλεξάνδρου 4, Παύλου Μελά – Θεσσαλονίκης.

4. Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.afronline.gr

Στρώματα

Το στρώμα θα αποδώσει καλύτερα αν ακουμπάει σε μια επιφάνεια με την οποία να μπορεί να λειτουργεί σαν ένα σύνολο. Η κατάλληλη επιφάνεια θα μεγιστοποιήσει τα ορθοπεδικά και ανατομικά χαρακτηριστικά του στρώματος και θα επηρεάσει την αντοχή και τη συμπεριφορά του σε βάθος χρόνου.

Στην περίπτωση που έχετε ξύλινο ή μεταλλικό κρεβάτι, θα πρέπει οπωσδήποτε να εξασφαλίσετε ότι το στρώμα σας θα τοποθετηθεί πάνω σε ορθοπεδικό τελάρο. Οι απλές ξύλινες σανίδες καλό είναι να αποφεύγονται, ενώ τα παλαιού τύπου εύκαμπτα μεταλλικά σωμιέ απαγορεύονται, αφού είναι πολύ πιθανό να καταστρέψουν το στρώμα σας.

Τα ορθοπεδικά τελάρα κατασκευάζονται με λάττες οξιάς και στιβαρό μεταλλικό πλαίσιο. Δεν τρίζουν, δεν σπάνε, δεν σκεβρώνουν και δεν μουχλιάζουν. Το ορθοπεδικό τελάρο βοηθάει το στρώμα σας να αποδώσει το 100% της ορθοπεδικότητάς του και το προστατεύει από τις φθορές.

Όλα τα στρώματα της AfrOnline παράγονται κατά παραγγελία, ακριβώς στις διαστάσεις που σας εξυπηρετούν. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να παραγγείλετε το στρώμα στις σωστές διαστάσεις, γιατί αν γίνει λάθος, το στρώμα δεν επιστρέφεται.

Αν παραγγείλετε το στρώμα σας μαζί με κάποιο κρεβάτι, ο υπεύθυνος πωλητής θα σας συμβουλέψει για τις κατάλληλες διαστάσεις. Αν έχετε ήδη το κρεβάτι, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:

  • Χρησιμοποιήστε μεταλλικό ή ξύλινο μέτρο και όχι μεζούρα.
  • Μετρήστε το εσωτερικό του κρεβατιού σας και όχι το παλιό σας στρώμα
  • Το πλάτος του, από το εσωτερικό της μιας πλαϊνής τραβέρσας ως την απέναντι
  • Το μήκος του, από το εσωτερικό του κεφαλαριού ως το εσωτερικό του κατωπόδαρου

Όλοι οι ειδικοί και όλες οι έρευνες συμφωνούν ότι, μετά από 7 – 10 χρόνια καθημερινής χρήσης, πρέπει ν’ αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την αντικατάσταση του στρώματός μας. Αυτό όμως επηρεάζεται κι από άλλους παράγοντες, όπως οι αλλαγές στον τρόπο ζωής ή στο βάρος μας, ή η εξ αρχής κακή ποιότητα του στρώματος, η τωρινή του κατάσταση, κ.α.

Ανεξάρτητα από την ηλικία του, το στρώμα πρέπει να αντικατασταθεί αμέσως:

Αν ξυπνάτε με μουδιασμένα άκρα
Αν ξυπνάτε νιώθοντας κουρασμένοι
Αν δεν κοιμάστε το ίδιο με παλιά
Αν το στρώμα σας αναδίδει δυσάρεστες οσμές
Αν το στρώμα σας είναι εμφανώς φθαρμένο

Load More