Γιατί να προτιμήσω την AfrOnline έναντι άλλων εταιρειών;

Μερικοί από τους λόγους, για τους οποίους μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας:

 1. 40 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και υπεύθυνης λειτουργίας στην ελληνική αγορά.
 2. Είμαστε κατασκευαστές των προϊόντων μας (στρώματα, μαξιλάρια, κτλ) και όχι μεταπωλητές-έμποροι, παρέχοντάς σας έτσι άριστο After Sales Support (εγγυήσεις, επιστροφές, κλπ)
 3. Εξασφαλίζουμε άριστη σχέση ποιότητας – τιμής προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, μέσω της Απευθείας Πώλησης (από το Εργοστάσιο στον Τελικό Καταναλωτή, χωρίς μεσάζοντες).
 4. Έχουμε Πιστοποιηθεί επιτυχώς για την καθιέρωση ένος Σύστηματος Διαχείρισης Ποιότητας – ISO 9001:2015.
 5. Είμαστε μία 100% Ελληνική Εταιρεία, στηρίζοντας την Ελληνική παραγωγή και οικονομία.
 6. Εκτός από το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα, διαθέτουμε και Φυσική Παρουσία-Showroom, όπου μπορείτε να δείτε και να δοκιμάσετε (Sleep Test) όλα τα προϊόντα μας από κοντά.
 7. Παρέχουμε Γραπτή Εγγύηση για την Ποιότητα των προϊόντων μας (στρώματα, μαξιλάρια, κτλ) ως προς τα υλικά αλλά και ως προς την καλή κατασκευή τους.
 8. Παρέχουμε Δωρεάν Έξοδα Αποστολής για όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως συνολικού ποσού παραγγελίας και με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.
 9. Διαθέτουμε 8 διαφορετικούς Τρόπους Πληρωμής (Αντικαταβολή, Πιστωτική έως 36 Άτοκες Δόσεις ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας, Τραπεζική Κατάθεση, 3 Άτοκες Δόσεις & ΧΩΡΙΣ Πιστωτική με Klarna, PayPal, κ.ά), δίχως καμία επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.
 10. Προσφέρουμε 4 εναλλακτικούς Τρόπους Παραγγελίας (Οnline, Τηλεφωνικώς, e-mail, Κατάστημα)
 11. Τηλεφωνικό Κέντρο & Υποστήριξη Πελατών 6 ημέρες/εβδομάδα από Δευτέρα έως Σάββατο στο 2310-588.088.
 12. Εξυπηρετούμε ετησίως περισσότερους από 10.000 ευχαριστημένους πελάτες
 13. Διαθέτουμε αποκλειστικά Άριστες Κριτικές σε όλα τα Social Media (Facebook, Google)
 14. Βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, χάρη στη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων του κλάδου από διεθνείς εκθέσεις, με στόχο την μέγιστη ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή.
 15. Η βασική μας εταιρική πολιτική στηρίζεται στην Ειλικρίνεια , στην Διαφάνεια και στην Αμεσότητα. Επιτυγχάνουμε το παραπάνω τρίπτυχο με εκτενείς περιγραφές των χαρακτηριστικών-προδιαγραφών των προϊόντων μας, με αναλυτικούς τιμοκαταλόγους δίχως κρυφές χρεώσεις ή άλλα τεχνάσματα και με σαφείς και ξεκάθαρους όρους πώλησης εξ’ αρχής.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με την AfrOnline;

AfrOnline.gr

Αφοί Προκοπίδη Ο.Ε

Ελληνική Βιο/νία Στρωμάτων

  ΑΦΜ800689360

  ΔΟΥ: Ιωνίας Θεσσαλονίκης

  Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 136552504000

  Υπεύθυνος: Στυλιανός Θ. Προκοπίδης

  Κεντρικό ΚατάστημαΚολοκοτρώνη 7, Σταυρούπολη – Θεσσαλονίκη, ΤΚ: 564 30

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 2310-588.088

  e-mailinfo@afronline.gr

  Facebook: AfrOnline.gr


  Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο 10:00-14:00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 10:00-14:00 & 17:00-21:00

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Ποιά είναι η ιστορία της AfrOnline;

Η AfrOnline – Αφοί Προκοπίδη Ο.Ε είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία Κατασκευής Στρωμάτων & Προϊόντων ύπνου, η οποία ιδρύθηκε από τους Ιωάννη και Στυλιανό Θ. Προκοπίδη έχοντας κληρονομήσει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στον κλάδο.

Το 1982 ο Θεόδωρος Προκοπίδης ιδρύει μία από τις πρώτες βιοτεχνίες επεξεργασίας Αφρώδους Υλικού (Αφρολέξ) στην Ελλάδα, η οποία πολύ γρήγορα διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία στις επόμενες δεκαετίες, κατορθώνοντας έτσι να γίνει ηγέτης στον συγκεκριμένο χώρο, με σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 6.000m2  και 1.500m2 στεγασμένο χώρο παραγωγής με τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό.

Η πολυετής εμπειρία στο χώρο μεταλαμπαδεύεται με τα χρόνια στους υιούς Προκοπίδη, οι οποίοι ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα τους και εκμεταλλευόμενοι τα 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, το πολυάριθμο πελατολόγιο, τον κτιριακό και μηχανολογικό εξοπλισμό αλλά και την πολύτιμη τεχνογνωσία, επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους στον κλάδο της στρωματοποιίας με εξαιρετικής ποιότητας χειροποίητα στρώματα Αφρού αλλά και Ελατηρίων ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
Με εμπειρία, όραμα και συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων του κλάδου από διεθνείς εκθέσεις αλλά και με τη σημασία στη λεπτομέρεια ως βασική προϋπόθεση, το αποτέλεσμα είναι άρτια προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα, περνώντας από αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγής κατά το Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015.

Συγχρόνως, με σκοπό να συμβαδίσουν με το πνεύμα της εποχής και για την επίτευξη της απευθείας λιανικής πώλησης (Direct Sale), ιδρύουν το 2015 το πρώτο ηλεκτρονικό (e-shop) Πρατήριο Βιο/νίας Στρωμάτων στην Ελλάδα σε τιμές Χονδρικής και μάλιστα με διαστάσεις και ποιότητα κατά παραγγελία.

Και το όνομα αυτού: AfrOnline! (Αφρός + Online)

Τέλος, στην προσπάθειά τους αυτή να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών στα “Προϊόντα Ύπνου”, εμπλούτισαν τον κατάλογο των προϊόντων με Μαξιλάρια, Κρεβάτια (Μεταλλικά, Ξύλινα και Ντυμένα), Μηχανισμούς Επίπλων, κ.ά

Το έμπειρο και ενημερωμένο προσωπικό στο τμήμα πωλήσεων (2310-588.088) της AfrOnline, βρίσκεται πάντα δίπλα σας για να απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις και να λύσει όλες σας τις απορίες. Θα σας καθοδηγήσει βοηθώντας σας να επιλέξετε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει.

40 Χρόνια Εμπειρίας εγγυώνται την ικανοποίηση σας!