Ποιά είναι η ιστορία της AfrOnline;

Η AfrOnline – Αφοί Προκοπίδη Ο.Ε είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία Κατασκευής Στρωμάτων & Προϊόντων ύπνου, η οποία ιδρύθηκε από τους Ιωάννη και Στυλιανό Θ. Προκοπίδη έχοντας κληρονομήσει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στον κλάδο.

Το 1982 ο Θεόδωρος Προκοπίδης ιδρύει μία από τις πρώτες βιοτεχνίες επεξεργασίας Αφρώδους Υλικού (Αφρολέξ) στην Ελλάδα, η οποία πολύ γρήγορα διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία στις επόμενες δεκαετίες, κατορθώνοντας έτσι να γίνει ηγέτης στον συγκεκριμένο χώρο, με σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 6.000m2  και 1.500m2 στεγασμένο χώρο παραγωγής με τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό.

Η πολυετής εμπειρία στο χώρο μεταλαμπαδεύεται με τα χρόνια στους υιούς Προκοπίδη, οι οποίοι ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα τους και εκμεταλλευόμενοι τα 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, το πολυάριθμο πελατολόγιο, τον κτιριακό και μηχανολογικό εξοπλισμό αλλά και την πολύτιμη τεχνογνωσία, επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους στον κλάδο της στρωματοποιίας με εξαιρετικής ποιότητας χειροποίητα στρώματα Αφρού αλλά και Ελατηρίων ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
Με εμπειρία, όραμα και συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων του κλάδου από διεθνείς εκθέσεις αλλά και με τη σημασία στη λεπτομέρεια ως βασική προϋπόθεση, το αποτέλεσμα είναι άρτια προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα, περνώντας από αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγής κατά το Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015.

Συγχρόνως, με σκοπό να συμβαδίσουν με το πνεύμα της εποχής και για την επίτευξη της απευθείας λιανικής πώλησης (Direct Sale), ιδρύουν το 2015 το πρώτο ηλεκτρονικό (e-shop) Πρατήριο Βιο/νίας Στρωμάτων στην Ελλάδα σε τιμές Χονδρικής και μάλιστα με διαστάσεις και ποιότητα κατά παραγγελία.

Και το όνομα αυτού: AfrOnline! (Αφρός + Online)

Τέλος, στην προσπάθειά τους αυτή να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών στα “Προϊόντα Ύπνου”, εμπλούτισαν τον κατάλογο των προϊόντων με Μαξιλάρια, Κρεβάτια (Μεταλλικά, Ξύλινα και Ντυμένα), Μηχανισμούς Επίπλων, κ.ά

Το έμπειρο και ενημερωμένο προσωπικό στο τμήμα πωλήσεων (2310-588.088) της AfrOnline, βρίσκεται πάντα δίπλα σας για να απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις και να λύσει όλες σας τις απορίες. Θα σας καθοδηγήσει βοηθώντας σας να επιλέξετε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει.

40 Χρόνια Εμπειρίας εγγυώνται την ικανοποίηση σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *